Piiasta sanottua

"Politiikka tarvitsee aimo annoksen tolkkua ja positiivisuutta. Sitä saa kun äänestää Piiaa."

Alexander Stubb
Kansanedustaja (kok.)
Entinen pääministeri"Piia on laaja-alainen sote-alan asiantuntija, jolle ihminen on tärkein. Hän on toimelias ja aikaansaava - siis aito työnainen."

Paula Risikko
Sisäministeri (kok.)


"Piia on tekijänä luotettava ja aikaansaava, ja ehtinyt olemaan puolueen toiminnassa monessa mukana. Piia tuo päätöksentekoon suoraa puhetta ja tehokasta tekemistä."

Antti Häkkänen
Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja (kok.)


"Piian matkassa et varmasti pety. Ajatukset ovat kohdallaan ja työt on tehty jo ennen kuin hitaammat ehtivät suunsa avata."

Harri Jaskari
Kansanedustaja (kok.)


"Piia on oma itsensä niin ystävänä, töissä, johtajana kuin politiikassakin. Vahva ja oman tahdon omaava luonne vievät kohti määränpäätä, mutta tärkeintä kuntapolitiikassa on asiantuntemus ja osaaminen. Niitä tarvitaan jokaisen kunnan päätöksenteossa. Piia tietää, toimii ja vie asiat luotettavasti maaliin."

Markus Koskinen
Yrittäjä


"Piia on sekä työ- että järjestöelämässä osoittanut olevansa poikkeuksellisen aikaansaava ihminen. Hän perehtyy tehokkaasti asioihin, ottaa ne hallintaan ja siirtyy toimeksipanoon. Vantaalla tarvitaan tällaista määrätietoista otetta, jotta kaupunki pysyy pääkaupunkiseudun kehityksen eturintamassa."

Juuso Seppälä
Heinolan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja